Ett perfekt leende i 3 enkla steg.

Vår målsättning är att leverera ett vackert leende som utstrålar självförtroende och varar livet ut – Rimliga kostnader och inga onödiga tandläkarbesök. Gör dig redo att skapa ditt nya perfekta leende.

Resan med Franksmile

Så fungerar det

Ge oss ditt bästa avtryck

STEG 1

Ge oss ditt bästa avtryck

Avgjutningskitet kostar 990 kr och innehåller allt du behöver för att lyckas ge oss ditt bästa avtryck av dina tänder. Gör din avgjutning hemma i lugn och ro, skicka sedan tillbaka materialet till oss, och våra tandläkare framställer en prisvärd behandlingsplan till dig.

Tjuvkika på ditt nya leende

STEG 2

Tjuvkika på ditt nya leende

Är du nöjd med behandlingsplanen kan du sätta igång direkt och beställa dina personligt framtagna tandställningar. Välj mellan att betala hela summan på 24 900 kr i en klumpsumma eller delbetala med Klarna från 1133 kr i månaden.

Din specialutformade tandställning hemlevererad

STEG 3

Din specialutformade tandställning hemlevererad

Accepterar du din behandlingsplan levererar vi dina tandställningar i en och samma förpackning, direkt hem till dörren. I paketet ingår extra skenor som sätter ditt leende på plats. Våra tandläkare finns där för dig efter behandlingen för besvara dina frågor.

Skillnaden med Franksmile

Franksmile erbjuder samma kvalitet och resultat som du förväntar dig från traditionella och kostsamma tandställningar, men utan alla onödigt spenderade timmar i tandläkarstolen. Alla Franksmiles tandställningar framställs och kontrolleras av våra licensierade tandläkare.

Våra osynliga tandställningar har högsta industristandard, är enkla att använda och kostar upp till 65% mindre än traditionella tandregleringsalternativ. Bäst av allt: dina tandställningar levereras direkt hem till dörren.

Vi tycker att ett perfekt leende ska gå hand i hand med ett överkomligt pris. Det är därför vi erbjuder flexibla betalningsmetoder med både delbetalning med Klarna och förskottsbetalning - oavsett vilken betalningsmetod du väljer, så betalar du alltid mindre hos oss än hos andra leverantörer för samma leende.

När behandlingen avslutats är det viktigt att du använder efterbehandlingsskenor (retainers) för att hålla ditt nya raka leende på plats. Därför bjuder vi på en retainer när behandlingen är över.

Fick du inte svar på alla dina frågor? VVårt svenska kundtjänstteam sitter på plats i Berlin för att svara på alla dina frågor. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig!

En förhandstitt på ditt nya leende

När vi mottagit ditt tandavgjutningskitet analyserar våra tandläkare dina tandavtryck och skapar en unik före-och-efter-simulering. Du får en detaljerad tidsplan över din behandling som också visar hur ditt leende kommer att förvandlas och se ut när behandlingen är klar.

Få leendet du alltid drömt om!